Tandimplaten Tridental Mouthware Katwijk

Tanden - perfect als het origineel

Een van de speerpunten van onze praktijk ligt op het gebied van tandheelkundige implantologie. Geen andere vorm van kunstgebit komt zo dicht bij de oorspronkelijke staat als het implantaat.

Stevig geroot

De kleine "paal" gemaakt van lichaam-neutraal zuiver titanium vervangt de tandwortel en groeit stevig in het kaakbot. Tandheelkundige kronen, bruggen of zelfs prothesen kunnen op deze fundering worden bevestigd. Na de restauratie heb je weer het comfort van een stevig verankerde tand. Je zult geen enkele beperking ervaren als je lacht, praat en kauwt.

Van de restauratie van een enkele tand tot de tandeloze kaak, we kunnen u individuele implantaatoplossingen aanbieden die u op de lange termijn comfort en esthetiek bieden. En om het zeker te weten: in de implantologie werken we nauw samen met een van 's werelds toonaangevende implantaatfabrikanten.

Single tandholte

Het verlies van een enkele tand kan iedereen treffen. Vaak zelfs binnen enkele seconden: sporten, tanden wegwerken. Dat is eng, maar geen drama meer.

Implantaten lossen het probleem dicht bij de natuur op en "onzichtbaar". Tandimplantaten zijn kleine, sterk ontwikkelde en zeer krachtige titaniumschroeven die in de kaak worden geplaatst in plaats van natuurlijke tandwortels en stevig in het bot groeien. Een tijdelijke restauratie bedekt de opening totdat het implantaat is genezen.

Dan is het "onzichtbaar" en permanent stabiel uw nieuwe tandheelkundige kroon bevestigd. Het zit stevig met zijn nieuwe wortel in de kaak en is niet te onderscheiden van de natuurlijke aangrenzende tanden.

Grote tandopening

Als de glimlach plotseling oud begint te worden, als er meerdere tanden ontbreken of als een ouder prothese altijd problemen veroorzaakt, kunt u de rijen tanden weer intact laten lijken met behulp van implantaten.

Single-tooth implantaten zijn een elegante oplossing als er meerdere tanden achter elkaar ontbreken: elke implantaat wordt afzonderlijk vervangen en de oorspronkelijke situatie wordt exact hersteld. Als er naast elkaar drie of meer tanden ontbreken, kunt u ook kiezen voor een brug met implantaatondersteuning. Hier zijn de nieuwe tandheelkundige kronen met elkaar verbonden en stabiel op twee of meer implantaten geplaatst.

Een voorlopige sluit de gaten tijdens de genezingsfase.
Als dit is voltooid, worden de definitieve kronen of brug permanent bevestigd aan de implantaten.

Tandeloze kaak

Als je bijna alle of zelfs alle tanden in de onderkaak mist, heb je nog steeds een goede lach met implantaten. Omdat zelfs twee tot vier implantaten voldoende zijn om een ​​volledig gebit stevig vast te houden. De bevestiging is gemaakt met speciale houdersystemen, die uit twee elementen bestaan. Eén wordt permanent op de implantaten geplaatst, de tegenhanger wordt in de prothese verwerkt.

Bij het inbrengen van de twee elementen sluit, vergelijkbaar met een drukknop: Uw prothese zit vast. U kunt het op elk moment eenvoudig verwijderen om het schoon te maken.

Op ten minste zes implantaten kan een brug ook permanent aan uw kaak worden verankerd. Het gebit is dan zo strak dat het kan worden afgezien van het ondersteunende roze kunstgebit. In de bovenkaak blijft het gehemelte in ieder geval vrij van prothesemateriaal.

U kunt dus in elke situatie genieten van volledige beveiliging, omdat niets onverwachts kan worden opgelost. Je kunt eten, praten en lachen met je door implantaten gedragen derden alsof ze je tweede zijn.

Contact

Tridental Mouthware
Tramstraat 110
2225 CM Katwijk

071-4071000