Onze Diensten Tridental Katwijk

De focus ligt op jou

U staat centraal

De moderne tandheelkunde biedt tegenwoordig een breed scala aan verschillende behandelingsmogelijkheden. Samen met u kiest ons team de optimale oplossing voor uw individuele situatie.


Implantologie
Met implantaten kunnen ontbrekende tanden perfect worden vervangen, omdat zij functioneel en esthetisch de natuurlijke situatie het beste benaderen. Bovendien hoeven bij implantaten aangrenzende tanden niet meer te worden afgeslepen en wordt het slinken van het bot voorkomen.

Botopbouw
Om tandimplantaten stabiel te kunnen verankeren, moet er voldoende kaakbot voorhanden zijn. Wij herstellen ontbrekende of geslonken botsubstantie en bouwen deze met lichaamseigen bot of botvervangend materiaal weer op.

Parodontologie
Parodontitis is een ontsteking van het botbed, die tot verlies van tanden kan leiden wanneer zij niet wordt behandeld. Wij bieden een regelmatige ‘profylaxe’ (tandreiniging) en actuele behandelingsmethoden aan.

Endodontie
Met moderne methoden op het gebied van de wortelkanaalbehandeling kunnen wij natuurlijke tanden nog jarenlang behouden.

Witte tanden
Met bleaching krijgt u uw witte tanden en uw stralende lach terug. Tussenruimtes tussen tanden en lelijke tandoppervlakken kunnen wij met behulp van ‘veneers’ een aantrekkelijker uiterlijk geven.

Profylaxe
Om uw tanden gezond te houden, bieden wij uw professionele tandreiniging aan, bovendien een goede preventie ter voorkoming van cariës en parodontitis.

Prothetiek
Om u een hoogwaardige voorziening - inlays, kronen, bruggen of prothesen - te kunnen bieden, werken wij nauw samen met gerenommeerde en kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige laboratoria.

Eigen laboratorium
Om u een hoogwaardige voorziening - inlays, kronen, bruggen of prothesen - te kunnen bieden, hebben wij een tandtechnisch laboratorium in onze praktijk geïntegreerd. Dat is voordelig voor u, want alle werkzaamheden worden ter plekke uitgevoerd.

Kindertandheelkunde
Wij leren de kleintjes spelenderwijs, hoe ze hun tanden gezond kunnen houden. Een goed verzorgd melkgebit is de beste basis voor gezonde tanden op volwassen leeftijd.

Contact

Tridental Mouthware
Tramstraat 110
2225 CM Katwijk

071-4071000